Erol Tarakçıoğlu İlkokulu
Kemal Atatürk Mah. Erol Tarakçıoğlu Cad. No.8/1 Menemen/İZMİR
0(232)8461961

VİZYON

Öğrencilerimize kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunan, öğrencilerimizin severek geldiği ve mutlu ayrıldığı, iş görenlerimizin kendini geliştirme iş ve mesleki doyumlarını sağlayarak severek hizmet etmeleri sonucunda kendine özgü okul kültürünü oluşturmuş, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarımızın herkes tarafından kabul edildiği bir ortamda eğitim bölgemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda öğrenmeyi öğrenen, bilgili, becerili, kendine güvenen, ortaokul öğrenimine donanımlı bireyler olarak yetiştiren; öğrencilerinin, velilerimizin ve diğer çözüm ortaklarımızla birlikte tüm yönetim ve iş görenlerimizin memnuniyetlerini ön planda tutan, sorunlarına çözüm üreten, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM